AGZ WEB WONDERES S.R.L.
CIF: 45837754
J40/5373/22.03.2022
023791
Contactează-ne!
office@agz.ro
Telefon: 074 393 0923

Promovare Online

Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads

Afacerea ta are nevoie de rezultate concrete și vânzări, fără risipă.

Audiența ta este pregătită și așteaptă să te cunoască! Îți transpunem identitatea afacerii tale în online și realizăm campanii de promovare complete la prețuri accesibile. Influențăm și conectăm oamenii într-un mod pozitiv prin tehnologie și creativitate!

1.

Google Ads

Alege să fi în locul potrivit, la momentul potrivit. Prin campaniile noastre PPC, ne asigurăm că produsele sau serviciile tale sunt la un click distanță de a fi achiziționate.

2.

Facebook Ads

Vrei să penetrezi cu succes cea mai populară rețea de socializare? Te ajutăm să ajungi la clienți care să prezinte interes pentru afacerea ta, prin segmentări complexe și bine definite.

3.

Instagram Ads

Instagram oferă un funnel de vânzări ideal pentru unele tipuri de afaceri. Folosim instrumentele ideale de targetare și realizăm seturi de reclame care să ajungă la publicul tău țintă.

Ai nevoie de un manager social-media dedicat?

Alege soluția noastră de social-media management, iar noi ne vom ocupa în totalitate de conturile tale! Soluția include: branding, postări zilnice cu text și imagini realizate de către colegii noștri, gestionare campanii, profil & cover schimbate periodic în funcție de eveniment, engagement în comentarii, recenzii etc.

În funcție de nevoile afacerii tale și de recomandările noastre, îți putem negocia pachetul perfect pentru ca afacerea ta să crească!

La orice pachet de realizare Website & Magazin Virtual contractat.

Oferim consultanță gratuită Google Ads.

Oferim social branding gratuit în pachetele de promovare.

Contactează-ne pentru de calitate!

    Acest website folosește cookie-uri. Politica de Cookies